Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2009 17:24 - За мишките и мангалите
Автор: ivnikolaev Категория: Забавление   
Прочетен: 1395 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
След началото на т.нар. „демократични промени” у нас определени кръгове всячески искат да ни убедят в правотата на либералните принципи. Повечето средства за масово осведомяване бълват пропаганда, която има за цел да ни накара да вярваме, че всички ненормални и извратени хора всъщност са прекрасни личности, които дори трябва да бъдат модел за подръжание на подрастващите. В същото време нормалните хора в тази страна биват заклеймявани за някакви затворени, ограничени типове, които постоянно подтискат и унижават „различните”. Всъщност работата е там, че българското общество все още успява да се съпротивлява срещу промивките на мозъци, които имат за цел да доведат до тотален разпад на нашите ценности. Страхът на хората срещу ширещата се циганска престъпност, наркомания, сексуални извращения и други подобни вредни явления е напълно оправдан и именно този страх може да се окаже последна крепост на традиционните български ценности, които са ни съхранили през вековете.

Това, което много хора не могат да разберат е, че не всичко ново е добро и напредничево. Това, че вървим напред във времето, не значи непременно, че вървим и напред в развитието си. Както има еволюция, така има и деволюция. Деволюцията е процес на деградация, път от висше ниво на развитие до абсолютното падение, който също като еволюцията се развива напред във времето. И днес в съвременна България ние сме поели именно по този път на деградацията.

Непрестанно ни говорят за правата на малцинствата, за проблемите, които циганите имали и т.н. Само че никой май не се сеща, че българите също имаме права, а циганите освен права би трябвало да имат и задължения. Първо започнаха да ни обясняват, че циганите не били цигани, а „роми”. Само че думата „ром” идва от латински и означава римлянин, а в България през последните няколко века жив римлянин не сме виждали. Казва си се цигани, това е името, което това племе носи от хилядолетия насам. Та толкова за наименованието им. Всеки българин знае, че те са социални паразити. Те живеят на гърба на работещите хора в тази държава, техния ток, вода и сметки като цяло, се плащат от джоба на честния трудещ се гражданин. Разбира се, не можем да сложим всички цигани под общ знаменател, но над 90% от тях са именно такива – социални паразити. Над 80% от престъпленията в България се извършват от цигани, като често тези криминални деяния се отличават с нечувана жестокост.


Тагове:   мишките,   Мангалите,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ivnikolaev
Категория: Забавление
Прочетен: 44130
Постинги: 7
Коментари: 4
Гласове: 39
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031